YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu: Bizi Ayrıştırıp, Bölüyorlar (4)

KILIÇDAROĞLU: DÜNYANIN LİDERİ PARASIZLIKLA OLMAZ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir'den sonra Aksaray'da Hükümet Meydanı'nda partisi tarafından düzenlenen mitingde halka

Kılıçdaroğlu: Bizi Ayrıştırıp, Bölüyorlar (4)

KILIÇDAROĞLU: DÜNYANIN LİDERİ PARASIZLIKLA OLMAZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir'den sonra Aksaray'da Hükümet Meydanı'nda partisi tarafından düzenlenen mitingde halka seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti eleştirerek, "13 yıldır hangi sorununuzu çözdüler. Havaalanı sözü verdiler, sulama sözü verdiler" dedi. Bu sırada meydandakilerin hükümeti protesto etmesi üzerine Kılıçdaroğlu, 'Yuh' çekmeyin diye uyarıda bulundu.
Türkiye'yi huzur ve barış içinde yönetmek istediğini belirten Kılıçdaroğlu, "13 yıldır artık o onu dedi, bu bunu dedi, bıktı bu millet. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kürsiye çıkıp 'Aksaray'ın şu sorunları vardır', diyen bir milletvekili duyduğunuz mu? Oy veriyorsunuz, git diyorsunuz, Aksaray'ın sorunu çöz diyorsunuz, Türkiye'nin sorunlarını çöz diyorsunuz. Onlar ne yapıyor, Aksaray'ın değil, birbirlerinin sorunlarını çözüyorlar. Birbirlerinin yolsuzluk dosyalarını kapatıyorlar. Ceplerini düşünüyorlar. Halkı değil" ifadelerini kullandı.
Türkiye'yi uygarca yöneteceğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, projelerini açıkladıktan sonra kaynak sorulduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Ben yapacaklarımı anlattığımda, koro halinde kaynak nerede diye bağırıyorlar. Yeri geldiğinde Türkiye, dünyanın lideri diyorlar. Dünyanın lideri parasızlıkla olmaz. Demek ki para var. Bende biliyorum para var. Kimin için onlar için, kimin için Ankara'daki beyler için, kimin için yandaş için. Emekliye, çiftçiye, taşeron işçiye, asgari ücretliye gelince para yok, kaynak yok. Niçin yok."
Dün açıkladığı ve yüzyılın projesi olarak nitelendirdiği projeyi anlatan Kılıçdaroğlu, projenin Türkiye'yi dünyada lider yapmaya aday proje olduğunu söyledi. Kemal
Kılıçdaroğlu, "Sorunları çözmek için iktidar olmak istiyorum, cebimi doldurmak için değil. Bir avuç kişi zenginleşiyor, halk fakirleşiyor. Ben ne diyorum refahı topluma yayacağım" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Bizi Ayrıştırıp, Bölüyorlar (4)Kılıçdaroğlu: Bizi Ayrıştırıp, Bölüyorlar (4)Kılıçdaroğlu: Bizi Ayrıştırıp, Bölüyorlar (4)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler