YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefonla Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

Hasan BÖLÜKBAŞ/ AKSARAY, Emekli şoför Hüdaverdi Güzel’in ev telefonu, ardından cep telefonundan arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttı. Güzel’in adının bazı

Telefonla Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

Hasan BÖLÜKBAŞ/ AKSARAY, Emekli şoför Hüdaverdi Güzel’in ev telefonu, ardından cep telefonundan arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttı. Güzel’in adının bazı adli olaylara karıştığını belirten bu kişi, bu olaydan kurtulması için de para vermesi gerektiğini söyledi. Yanında nakit parası bulunmayan Hüdaverdi Güzel’i kredi çekmesi için bankaya yönlendiren dolandırıcı, cep telefonunu da kapatmamasını istedi.
Güzel’in bankadan kredi çekmek üzere evden ayrıldığını gören eşi, polisi arayarak durumu anlattı. Harekete geçen polis Güzel’i 8 bin lira kredi çekerken özel bir bankada buldu. Güzel’e dolandırılmak üzere olduğunu ve telefondaki şahıs ile irtibatı koparmamasını isteyen polis, parayı yatırmak için hesap numarası istemesini söyledi. Paranın yatırılması için verilen hesap numarasının özel bir bankanın Adana’daki bir şubesine ait olduğunu belirleyen ekipler, Adana polisi ile irtibata geçerek şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Polisin müdahalesi ile son anda parayı yatırmaktan kurtulan Hüdaverdi Güzel ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler