YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amasya'da Dolu Yağışı Etkili Oldu

Sinan HARMANCI/GÜMÜŞHACIKÖY (Amasya), (DHA)- AMASYA’nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde etkili olan yağmur ve dolu, tarım ürünlerine zarar verirken, sokakların parke taşlarını yerinden söktü.  Amasya’nın

Amasya'da Dolu Yağışı Etkili Oldu

Sinan HARMANCI/GÜMÜŞHACIKÖY (Amasya), (DHA)- AMASYA’nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde etkili olan yağmur ve dolu, tarım ürünlerine zarar verirken, sokakların parke taşlarını yerinden söktü.
Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, doluya dönüştü. Kısa süre etkili olan dolu yağışı bölgede ekili ürünler ve bahçelerde hasara yol açarken, yağış nedeniyle cadde ve sokaklar beyaza büründü. Sokakların parke taşları dolu ve sel nedeniyle yerinden çıktı. Aşırı yağış ve dolu camikebir ve ırgat mahallesinde maddi zararlara neden oldu.
Gümüşhacıköy İlçe Belediye Başkanı Zehra Özyol, “Mahalle sakinlerimize geçmiş olsun diliyorum. En kısa sürede halkımızın zararlarını karşılayacağız. Hemşehrilerimize geçmiş olsun” dedi.

Amasya'da Dolu Yağışı Etkili OlduAmasya'da Dolu Yağışı Etkili OlduAmasya'da Dolu Yağışı Etkili Oldu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler