YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Saraç'ın Bakana attığı tweet umut oldu

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Skolyoz hastası engelli Murat Saraç’ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e attığı tweet tedavisi için umut oldu.

Murat Saraç'ın Bakana attığı tweet umut oldu

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Skolyoz hastası engelli Murat Saraç’ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e attığı tweet tedavisi için umut oldu.

Twitter'da 12 binin üzerine takipçisi olan Murat Saraç’ın kendisine geçen hafta “Bakanım beni muayene ettir” yazılı twett atması üzerine harekete geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, durumu Amasya’daki yetkililere iletti.Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman tarafından araçla Ankara’ya götürülen Murat Saraç, bakanlık yetkilileri tarafından karşılanıp Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde muayene edildi.

Bakan Şahin tarafından makamında konuk edilen Murat Saraç ile ailesi tedavi süreciyle ilgili görüştükten sonra Amasya’ya döndü.Bakan Fatma Şahin, sosyal medyadaki profilinden Murat Saraç ile çekilen resimlerini ve duygularını şöyle anlattı: "Eğer sosyal medyayı iyi kullanıyorsanız Murat Saraç ya da Twitter'daki adıyla @fitnatmurat'ı iyi tanırsınız. Murat 14 yaşında. Doğuştan itibaren skolyoz hastası bir engelli. Bu nedenle evinin dışına çok sık çıkamıyor. Annesi ve anneannesi ile birlikte Amasya Taşova'da yaşıyor. Twitter'dan attığı mesajlardan kendisini tanıdım. Sosyal medyayı yoğun kullanması dikkatimi çekti. Bu şekilde ciddi bir takipçi listesi oluşturdu. 'Acaba rahatsızlığı tedavi edilebilir mi' düşüncesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Amasya İl Müdürü'nü görevlendirerek Ankara'ya gelmesini ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde muayene edilmesini sağladık. İnşallah bu çabamız Murat'ın sağlığı açısından iyi bir sonuç verir. Murat'ın hepinizin duasına ihtiyacı var. Dün İstanbul'dan döndüğümde Bakanlığa ziyaretimize geldi. İki günden bu yana Ankara'daki hastane süreci onu biraz yormuş. Fotoğraflardan da göreceksiniz; yorgunluğa rağmen gözleri cin gibi... Aklı fikri sosyal medyadaki takipçilerinde. Bir kaç gündür onları ihmal etmiş, bu nedenle de huzursuzdu. Murat'ın ziyaretinden bu fotoğraflar birer hatıra kaldı. Bu arada, fotoğraflarından da anlayacaksınız, Murat çok ileri seviyede bir Galatasaraylı. Hakan Şükür'le tanışmak istediğini söyledi. Elimden geleni yapacağım bunun için. Murat'ın tedavisi için dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum.”Murat Saraç’ın Ankara’da Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile de karşılaşıp sohbet ettiği öğrenildi.

Murat Saraç'ın Bakana attığı tweet umut olduMurat Saraç'ın Bakana attığı tweet umut oldu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler