YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceviz Büyüklüğünde Yağan Dolu Cam Kırdı

Sinan HARMANCI/AMASYA, Amasya'da akşam saatlerinde başlayan yağmurla karışık ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı; bazı ev, işyeri ve araçların zarar görmesine neden oldu.

Ceviz Büyüklüğünde Yağan Dolu Cam Kırdı

Sinan HARMANCI/AMASYA, Amasya'da akşam saatlerinde başlayan yağmurla karışık ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı; bazı ev, işyeri ve araçların zarar görmesine neden oldu. Doluya sokakta yakalanan vatandaşlar da sığınacak yer aradı. 41 yaşındaki Tuncay Çuhadar, "Hayatımda bu büyüklükte dolu yağdığını daha önce hiç görmedim. Kısa süreli yağdı. Ama birçok noktaya zarar verdi" dedi. Dolu yağışı nedeniyle 55 Evler Mahallesi'ndeki bazı evlerin camları kırıldı, panjurlar zarar gördü.

Ceviz Büyüklüğünde Yağan Dolu Cam Kırdı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler