YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evlendirme Vaadiyle 27 Bin Lirasını Dolandırdılar

AMASYA, Amasya'da köyde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Vedat K. aracılar vasıtasıyla ulaştığı 60 yaşındaki Y.Ş. isimli kadın ve 53 yaşındaki

AMASYA, Amasya'da köyde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Vedat K. aracılar vasıtasıyla ulaştığı 60 yaşındaki Y.Ş. isimli kadın ve 53 yaşındaki K.G.'ye evlenmek istediğini söyledi. Şüpheliler de gençten aldıkları 27 bin TL karşılığında Azeri uyruklu 29 yaşındaki K.O. ile Vedat K.'yı tanıştırdı. Evlenme hazırlığı yapan genç, parayı alan şüphelilerin ortadan kaybolması üzerine dolandırıldığını anlayıp polise şikayette bulundu.
Verilen eşgaller üzerine harekete geçen ekipler Y.Ş. ve K.O.'yı gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada K.O.'nın aynı yöntemde başka bir ilde de bir kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı. Ortadan kaybolan Azeri uyruklu K.G.'nin yakalanması için de polis soruşturma başlattı.
mniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Y.Ş. ve K.O., adli kontrol altında tutulmak kaldı ile serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler