YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Girdiği ırmak sonu oldu

Amasya'da serinlemek için ırmağa giren 16 yaşındaki Mısra Yezek, boğularak hayatını kaybetti.

Girdiği ırmak sonu oldu

Amasya'da serinlemek için ırmağa giren 16 yaşındaki Mısra Yezek, boğularak hayatını kaybetti.

Amasya'nın merkeze bağlı Bekdemir Köyü'nde meydana olayda, Mısra Yezek, ailesi ile birlikte Çekerek Irmağı'na piknik yapmaya gitti. Mısra Yezek, kuzenleri 13 yaşındaki Derya ve 14 yaşındaki Kübra ile birlikte serinlemek için ırmağa girdi. 3 kız da biranda suda çırpınmaya başladı. Mısra Yezek'in babası Uğur Yezek, kızların çırpındığını görünce suya girerek kurtarmaya çalıştı. Derya ve Kübra Yezek'i sudan çıkaran Uğur Yezek, kızını bulamadı.

Çekerek Irmağı'nda kaybolan Mısra Yezek için balıkadamlar bölgeye çağrıldı. Suya giren ekipler Yezek'in cansız bedenini kıyıya çıkardı. Bölgeye gelen ambulanslarla Derya ve Kübra Yezek Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mısra Yezek'in cansız bedeni ise otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler