YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaymakam Sarıfakıoğulları:

Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 2012 yılında 430 bin liralık hizmet yaptıklarını söyledi.

Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 2012 yılında 430 bin liralık hizmet yaptıklarını söyledi.

Sarıfakıoğulları, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Ekim Dönemi Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı açıklamada, birliğin temel amacının, bağlı bulunan 39 köyün yol ve içme suyu gibi alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşlara daha modern hayat şartları sunmak olduğunu söyledi.

Köylülerin hayat standartlarının yükselmesi yönünde yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Sarıfakıoğulları, "2012 yılında KÖYDES'ten 433 bin lira para birliğimize intikal etti. Bu parayla köylerimize 40 kilometre stabilize yol, 6 bin 750 kilometre asfalt ve 3 köyümüzün de içme suyu hattı ihalesi yapıldı. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 2012 yılında 430 bin liralık hizmet yaptık" dedi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin yapılan Olağan Genel Kurulu'nda, birlik encümen seçimleri yapıldı. Seçimler sonunda 2 İl Genel Meclis üyesi ile 2 köy muhtarı 1 yıllığına birlik yönetiminde görev aldı.

Muhabir: Murat Arslan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler