YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası

 Suluova İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere hediyeleri verildi.

Suluova İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere hediyeleri verildi. Ticaret Meslek Lisesi salonunda düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, İlçe Müftülüğüne, yarışmalara katılan öğrencilere ve katkılarda bulunanlara teşekkür etti. İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş ise yarışmalara 36 okuldan yüzlerce öğrenci katıldığını ve toplamda 80 öğrencinin ödüllendirildiğini belirtti. Okuş, Şeker Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulünü Kur'an Kursu yapılması için bağışlayan Ramazan Fırat'a teşekkür belgesi verdi. Programın sonunda Kutlu Doğum Haftası kapsamında ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, destek veren kurum ve kuruluşlara ödül ve çeşitli hediyeler verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler