YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özyol'dan Kargı'ya Ziyaret

 Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Merzifon Belediye Başkanı Alp  Kargı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Özyol, Merzifon Belediyesi ile kardeş belediye gibi çalışacaklarını söyledi. Gümüşhacıköy Belediyesi olarak kapılarının tüm vatandaşlara sürekli açık olduğunu hatırlatan Özyol, "Hayırlı olsun diyoruz. çok mutluyuz . Merzifon belediyesiyle kardeş belediye olarak hep birlikte çalışacağız.vatandaşlarımızın takdiriyle Allah bize bu görevi nasip etti. Allah utandırmasın diyoruz. Birlikte çalışacağız, birbirimize destek olacağız. Bizim de sözümüz öyle, herkesin belediye başkanı olacağız, çalışırken iddialıydık ama her zaman diyoruz ki, temiz toplum, temiz siyaset eşit hizmet anlayışıyla çalışacağız.Merzifonu daha da güzelleştireceğinize inanıyoruz. Eşit hizmet sunacağınıza inanıyoruz. Tekrar hayırlı olsun diyoruz" dedi. Gümüşhacıköy'de kadınların belediyeye ilgilerinin arttığını da söyleyen Özyol, "Özellikle belediyeye hanımefendi akını var. Belediyeye daha önce hiç gelmemiş olanlar var. Bayan bayana konuşacaklarını, sıkıntılarını daha rahat bir şekilde ifade edebildiklerini söylüyorlar. Kapılarımız daima açık. Kapılarımızı örtmüyoruz" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise şunları kaydetti: "Siyaset 30 Mart akşamı bitti dedik, bunu da keyifle söyledik. Seçim sürecinde siyasi çalışmalarımızı yürüttük ve bunun karşılığını da aldık. Simdi hizmet zamanı, iş zamanı. Alllah eşin dostun yokluğunu göstermesin. Yoğun bir şekilde hayırlı olsun ziyaretleri oldu. Hala da devam ediyor. Bu bir o kadar da bizim sahayı tanımamızın önüne geçiyor. Artık insanlar bizden bir sorun karşısında bir cevap beklediğinde, 'Ya benim daha gelenim gidenim bitmedi' deme lüksümüz yok. Artık bir an önce konulara hakim olmalıyız. Vatandaşlarımızın bize duyduğu güveni boşa çıkartmayacağız. Oy veren vermeyen herkesin hassasiyetine dikkat edeceğiz." Ziyarette, Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Arif Gürkan, CHP Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Sefa Kizir ve meclis üyeleri de bulundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler