YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı'ndan Kömür Yardımı

Amasya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu, bu yıl ihtiyaç sahibi ailelere 10 bin ton kömür yardımı yapılacaklarını

Amasya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu, bu yıl ihtiyaç sahibi ailelere 10 bin ton kömür yardımı yapılacaklarını söyledi.

Davulcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Amasya merkez ve köylerinde yaşayan 8 bin aileye kömür yardımı yapılacağını belirtti.

Sosyal devletin bir gereği olarak fakir ve yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmadıklarını ifade eden Davulcu, merkez ve 98 köy ile 7 beldede 10 bin ton kömür yardımı yapacaklarını ifade etti.

Davulcu, ayrıca Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere 75'şer lira olmak üzere 111 bin 300 lira nakdi yardımda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler