YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suluova Belediyesinin Önceliği Kent Meydanı Ve Ahır Atıkları Projesi

 Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kent meydanındaki  ahırve  atıklarını kaldırmak için çalışma başlattıklarını belirtti.

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kent meydanındaki ahırve atıklarını kaldırmak için çalışma başlattıklarını belirtti. Üçok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede acil olarak yapacakları çalışmaları belirlediklerini ifade ederek önümüzdeki 5 yıl süresince Suluova'da verdikleri sözü yerine getirebilmek için yoğun bir çalışma temposu içinde olacaklarını söyledi. Suluova'da alt yapı ve kent gereksinimlerini planlayarak çalışacaklarını ifade eden Üçok, "Önceliğimiz kent meydanı ve ahır atıkları projesi. Özellikle Suluova içerisinde ahır atıklarını merkezi bir sistem ile toparlamak istiyoruz. Ayrıca kente yakışan bir kent meydanı oluşturmak istiyoruz. Bir kaçtane alternatifli yerimiz var. Otopark sorununu da kent meydanı altında oluşturulacak otopark ile rahatlatacağız. Bunların ikisi bizim önceliğimiz ve bir an önce gerçekleştirmek istiyoruz. 25 yıldır bekleyen ve bir çok başkan eskiten bu tarihi sorunları çözmek inşallah bize nasip olacak " dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler