YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taşova'da Öğretmenlere "okul Korkusu" Semineri

Taşova'da 1. sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine "Rehberlik, Özel Eğitim Bilgilendirme ve Okul Korkusu" konulu seminer verildi.

Taşova'da Öğretmenlere "okul Korkusu" Semineri

Taşova'da 1. sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine "Rehberlik, Özel Eğitim Bilgilendirme ve Okul Korkusu" konulu seminer verildi. Müftülük binasında düzenlenen seminerde, Amasya Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber öğretmenleri Hamdi Yüksel ve Hakan Elmas tarafından, 1. sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine okula yeni başlayan ve halen devam eden öğrencilerde görülen fiziksel ve zihinsel engeller ve alınacak tedbirler ile uygulanacak eğitimler konusunda bilgiler verildi. Yüksel, seminerin amacının, hem fiziksel hem de zihinsel engeli olan çocukların eğitim öğretiminin aksamaması ve topluma kazandırılmasında büyük emekleri bulunan öğretmenlerin, bu konuda hazır hale getirilmesi ve bilgilerinin tazelenmesi olduğunu kaydetti.

Taşova'da Öğretmenlere Taşova'da Öğretmenlere

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler