YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldız: Eğer Vaatlerle Iş Yürüseydi Cem Uzan Iktidar Olurdu (2)

BAKAN YILDIZ: ÜLKE GENELİNDE 30 MİLYON TON ATIK TOPLUYORUZ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya'da Merkez Sultan Beyazıt Camii’nde

Yıldız: Eğer Vaatlerle Iş Yürüseydi Cem Uzan Iktidar Olurdu (2)

BAKAN YILDIZ: ÜLKE GENELİNDE 30 MİLYON TON ATIK TOPLUYORUZ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya'da Merkez Sultan Beyazıt Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra Belediye’yi ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı AK Partili Cafer Özdemir’den çalışmaları ile ilgili bilgi alan Bakan Taner Yıldız, daha sonra Vali İbrahim Halil Çomaktekin'in makamında ziyarete etti. Bakan Yıldız, daha sonra Amasya Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin açılışına katıldı.
Amasya Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi sonrasında konuşan Bakan Taner Yıldız, "Bu tesis yalnızca Amasya ekonomisine değil, özel bir şirketle yapmış olduğu anlaşmayla beraber ülke ekonomisine de katkıda bulunacaktır. Ülke genelinde 30 milyon ton atık topluyoruz. Amasya Belediyesi 30 ilimizde olduğu gibi kendi üzerine düşen görevi hamdolsun başarı ile tamamladı. Çöp bir tehdittir. Ama bunu burada fırsata dönüştürmüş oluyoruz" dedi.
Bakan Yıldız, daha sonra açılış kurdelesini kesti. Sonrasında üzerinde AK Parti bayraklarından dikilmiş tişört bulunan 2.5 yaşındaki Leman Sude Bulut’u kucağına alan Bakan Yıldız, fotoğraf çektirdi. Bakan Yıldız, karayolu ile Tokat'a gitmek üzere kentten ayrıldı.

Yıldız: Eğer Vaatlerle Iş Yürüseydi Cem Uzan Iktidar Olurdu (2)Yıldız: Eğer Vaatlerle Iş Yürüseydi Cem Uzan Iktidar Olurdu (2)Yıldız: Eğer Vaatlerle Iş Yürüseydi Cem Uzan Iktidar Olurdu (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler