YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı: 5 Ölü, 36 Yaralı (2)

ÖLÜ SAYISI 5'Ü YÜKSELDİ Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde meydana gelen kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e yükseldi. 36 kişinin de yaralı olduğu belirtildi.

Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı: 5 Ölü, 36 Yaralı (2)

ÖLÜ SAYISI 5'Ü YÜKSELDİ
Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde meydana gelen kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e yükseldi. 36 kişinin de yaralı olduğu belirtildi. Otobüs şoförü İhsan Güleryüz ve 3 kişinin olay yerinde öldüğü, 1 yaralının ise ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenazeler Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otobüsün en son Çorum'un Osmancık İlçesi'nde mola verdiği, moladan yaklaşık yarım saat sonra da kazanın meydana geldiği ifade edildi.
Kazada yaralanan yolcu Tuncay Uslu, ayakta yapılan tedavisinin ardından kaza anını anlattı. Uslu, "Otobüs yeni mola vermişti. Şoför çok yaşlıydı. Baktığınız zaman bu otobüs bu şoföre nasıl emanet edilir dersiniz. Gören bir insan böyle diyebilir. Otobüs hızlı değildi bence. Kaza anında uyanıktım. Otobüs direksiyon hakimiyetin kaybetti yan yattı ve sürüklendi. Sonra da yuvarlandı" diye konuştu. Ölenlerin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor. Jandarma tarafından kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı: 5 Ölü, 36 Yaralı (2)Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı: 5 Ölü, 36 Yaralı (2)Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı: 5 Ölü, 36 Yaralı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler