YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

ANKARA  (AA) - Ankara’nın Nallıhan Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti adayı İsmail Öntaş, kendisine destek veren Nallıhan halkına teşekkür etti.

ANKARA - Ankara’nın Nallıhan Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti adayı İsmail Öntaş, kendisine destek veren Nallıhan halkına teşekkür etti. Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olacağını, Nallıhan’ın geçtiğimiz dönemlerde alamadığı hizmeti, bu dönemde vereceklerini söyledi. En yakın partiye 3 bine yakın oy farkıyla kendilerini iktidara taşıyan Nallıhan halkının tercihini net bir şekilde ortaya koyduğunu ve değişim istediğini vurgulayan Öntaş, bu doğrultuda mazbatayı alır almaz çalışmalarına hızla başlayacaklarını belirterek, şunları dile getirdi: "Nallıhan halkı bizlere büyük bir görev ve sorumluluk verdi. Biz de bu görev ve sorumluluğu büyük bir onurla kabul ediyoruz. Ve bu görevi, yani halkımızın istediği değişimi gerçekleştirmek için halkımızla birlikte el ele, gönül gönüle çalışacağız. Bugünden itibaren, gecemi gündüzüme katarak daha yaşanabilir bir Nallıhan oluşturmak için çalışacağım. Nallıhan’ın hakkı olduğu hizmeti alacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Halktan kopuk değil halkla iç içe olacağız. Göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı sizlere minnettarım. Sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler