YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Ümit KOZAN - Tahsin GÜNER/ ANKARA, Bugün Türkiye'ye gelen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Başbakan Binali Yıldırım, ardından Cumhurbaşkanı Recep

Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Ümit KOZAN - Tahsin GÜNER/ ANKARA, Bugün Türkiye'ye gelen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Başbakan Binali Yıldırım, ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret ettikten sonra ortak basın toplantısı düzenlediler.
ABD'li bakan Tillerson, daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti. Tillerson'a ziyaretinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ve ABD'li bürokratlar eşlik etti.
Aslanlı yoldan yürüyerek ve Atatürk mozolesine çıkan Tillerson, üzerinde adı yazılı çelengi mozoleye sunduktan sonra saygı duruşunda bulundu.
Tillerson, daha sonra Anıtkabir önünde basın mensuplarına poz verdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek buradaki Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
Tillerson'un Anıtkabir ziyareti sırasında olağanüstü güvenlik tedbirleri uygulandı. Anıtkabir'i ziyaret eden Türk ve yabancı misafirler bahçenin bir kenarında Tillerson'un ziyaretini tamamlaması için bekletildiler. Bu sırada Anıtkabir'e yeni ziyaretçi alınmadı.
Tillerson, daha sonra ABD Ankara Büyükelçiliği'ne geçti.

Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Anıtkabir'i Ziyaret EttiAbd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Anıtkabir'i Ziyaret EttiAbd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler