YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adalet Eski Bakanı Bozdağ: Erdoğan Ilk Başkan Olacak

Ümit KOZAN / ANKARA, "HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve benzeri ideolojik siyaset yapan herkes biliyor ki, Başkanlıkta seçmenin yüzde

Ümit KOZAN / ANKARA, "HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve benzeri ideolojik siyaset yapan herkes biliyor ki, Başkanlıkta seçmenin yüzde 51'nin oyunu alan Başkan olur. Irkçı, ayrımcı, bölücü, radikal ve başkaca marjinal fikre sahip olan başkan seçilebilir mi? Başkanlık sisteminde; ırkçı, bölücü, radikal, ötekileştirici, dışlayıcı ve ayrımcı fikirlere sahip olan birinin başkan olması mümkün değildir.
HDP Eş Başkanı Demirtaş,barajı geçecek oyu temin için Başkanlık sistemi karşıtlarına 'Başkanlığa ancak HDP engel olur.' mesajı verdi.
Demirtaş ve başkanlık sistemi karşıtlarına, Tayyip Erdoğan Başkan olacak diye korkanlara diyorum ki: 'Korkunun ecele faydası yok.' derler.
Cumhurbaşkanımıza vaktiyle 'Muhtar bile olamaz.' dediler; ama o, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı oldu.
Şimdi de, 'Erdoğan Başkan olamaz.'diyenlere, derim ki:Rabbim diler, milletimiz de destek olursa inşallah o,Türkiye'nin ilk Başkanı da olacaktır.
Bulunduğu yere Cumhurbaşkanımız, kirli ittifaklarla ya da ayak oyunlarıyla değil, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle gelmiştir.
Bulunduğu yere Cumhurbaşkanımız, kirli ittifakları, tuzakları ve oyunları boza boza; sadece halkla gönüllü ittifak kurarak gelmiştir.
Büyük Türkiye'ye ve büyük Türkiye'nin yürüyüşüne HDP,CHP, MHP ve bunlara paralel destekler asla engel olamayacaktır."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler