YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akyurt Vakfı Yaşam Evi'nde Erken Yılbaşı Balosu

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT Açık büfe akşam yemeği ile başlayan yılbaşı balosunda renkli görüntüler ortaya çıkarken yaşam evi sakinleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Akyurt Vakfı Yaşam Evi'nde Erken Yılbaşı Balosu

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT Açık büfe akşam yemeği ile başlayan yılbaşı balosunda renkli görüntüler ortaya çıkarken yaşam evi sakinleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Vakıf Başkanı Selim Bora yaptığı konuşmada, "Sizlerin daha rahat, daha sıcak bir ortamda yaşamanız için yönetim kurulumuzdan bütün personelimize kadar herkes elinden gelenin en iyisini sizlere sunamaya çalışıyor. İşimiz insan sağlığı ve yaşamı olduğu için daha dikkatli ve özenerek davranıyoruz. İnşallah hep birlikte sağlıklı ve nice senelere diyorum" dedi.
Akyurt Vakfı Yaşam Evi Müdürü Zeynep Nefes ise konuşmasında, koca bir aile olduklarını, acısı, tatlısıyla bir yılı geride bırakmak üzere olduklarını bildirirken şöyle devam etti:
"Evimizin özel bakımı, odalarının yüzde 80'i dolu, normal bakım odalarının ise doluluk oranı yüzde 90'a ulaşmış durumdadır. Bu olay, işimizi daha iyi, daha dikkatli olmamızın gerektiğini gösteriyor. Vakıf başkanımız Selim Bora başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere her konuda ve her zaman desteklerini esirgemiyorlar. 2015 yılında da böyle turnuvalarımız, faaliyetlerimiz fazlasıyla devam edecek. Yeni yılımızı kutluyorum."
Yıl içerisinde yapılan satranç, dama ve tavla turnuvalarında birinci olanların kupalarını ise Vakıf Başkanı Selim Bora verdi.

Akyurt Vakfı Yaşam Evi'nde Erken Yılbaşı BalosuAkyurt Vakfı Yaşam Evi'nde Erken Yılbaşı Balosu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler