YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nü Ziyaret Eden Davutoğlu'na "menemen" Sözü

- BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nü ziyaret etti. Cezaevinde kalan birisi, "İyi menemen yaparım" deyince Başbakan

- BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nü ziyaret etti. Cezaevinde kalan birisi, "İyi menemen yaparım" deyince Başbakan Davutoğlu, "Vallahi çok severim. Hakan'ın menemenini yiyip de sağ salim çıkan oldu mu? Varsa biz de yiyelim menemeni yap bir gün. Ben de gelir yerim" dedi.

"KENDİ ÇOCUKLARIM İLE SİZİN ARANIZDA BİR FARK YOK"
Cezaevinde kalanlar ile ayak üstü konuşan Başbakan Davutoğlu, "Bakarız inşallah en kısa sürede evlerinize göndeririz ama. 23 Nisan'dı. İçime sinmedi. Dedim gençleri de göreyim. Ailelerinden uzaktadırlar dedim. Kendi çocuklarım ile sizin aranızda bir fark yok. Sizleri görmeden eve gidip uyumak istemedim. Benim de 18 yaşında oğlum var. Onunla sizin bir farkınız yok. Bundan sonra da sık sık gelip derslerinizi soracağım" diye konuştu.

"MENEMENİ YAP BİR GÜN BEN DE GELİR YERİM"
Cezaevinde kalan birisi, "İyi menemen yaparım" deyince Başbakan Davutoğlu, "Vallahi çok severim. Hakan'ın menemenini yiyip de sağ salim çıkan oldu mu? Varsa biz de yiyelim menemeni yap bir gün. Ben de gelir yerim" dedi.

ŞİİRLİ TÜRKÜLÜ GÖRÜŞME
Şiir okuyan bir çocukla Başbakan Davutoğlu, tokalaşırken cezaevinde kalan bir kaç kişi de türkü söyledi.

"İZMİR'E GELDİĞİNİZDE SİZE BİR KAHVE YAPALIM SİZİ KİM ÇEKEMİYORSA FALINA BAKALIM"
Cezaevinde kalan birinin ailesi ile telefonda görüşen Başbakan Davutoğlu'na görüştüğü kişinin ailesi, "İzmir'e geldiğinizde size bir kahve yapalım sizi kim çekemiyorsa falına bakalım" demesi üzerine Başbakan Davutoğlu gülerek "olur" dedi.

"CEZAEVİNDEKİ BÜYÜK SALONA LİG TV'Yİ BAĞLAYALIM "
Futbol maçlarından bahseden Başbakan Davutoğlu'na hükümlü ve tutsaklar, "Lig Tv yok" deyince Başbakan Davutoğlu, "Cezaevindeki büyük salona Lig TV'yi bağlayalım" dedi. Başbakan Davutoğlu, "Yarın sabah hepinize sıfır eşofmanlar gelecek. Bugün ani geldim yoksa yanımda getirecektim" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler