YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da Fidan Dikimi

ANKARA (AA) – Ankara Valiliğince yürütülen ''Ankara İli Kamu Ağaçlandırma Çalışmaları'' kapsamında il genelinde eş zamanlı olarak fidan dikimi gerçekleştirildi.

Beypazarı, Ayaş, Güdül ve Nallıhan'da 2 bin 150 fidan dikildi Ayaş, Beypazarı, Güdül ve Nallıhan ilçelerinde eş zamanlı başlatılan fidan dikimlerinde 2 bin 150 edet 3-5 yaş arası fidanlar toprakla buluşturuldu. Beypazarı ilçesinin Köst köyü eski yolunun kenarında bulunan fidanlık sahası içinde belirlenen alana 750 fidan dikildi. Orman işletme müdürlüğü yetkilisi tarafından etkinlik öncesinde fidanın dikimi konusunda katılımcılara ve öğrencilere bilgi verildi. Kaymakam Mustafa Kaya, eş zamanlı olarak Ankara’nın tüm ilçelerinde fidan dikiminde bulunulduğunu belirterek, "Biz de orman işletme müdürlüğünün hazırladığı bu alanda sizlerle fidan dikiminde bulunacağız. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir ülke bırakmak istiyoruz" dedi. Ayaş ilçesinin Başbereket köyü yakınlarında bulunan araziye katılımcılar tarafından 600 fidan dikildi. Güdül ilçesinin sivri tepe bölgesinde de 500 fidan toprakla buluştu. Nallıhan ilçesinde ise Sobran köyünde Kaymakam İsmail Altan Demirayak ve diğer daire amirlerinin katılımlarıyla 300 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler