YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'da Hırsızlık Yapan Kişi Kovalamaca Sonunda Yakalandı

 Gölbaşı’nda inşaattan malzeme çaldıkları ileri sürülen ve polis fark edince kaçan kişilerden biri kovalamaca sonucu yakalandı.

Gölbaşı’nda inşaattan malzeme çaldıkları ileri sürülen ve polis fark edince kaçan kişilerden biri kovalamaca sonucu yakalandı. Edinilen bilgiye göre TOKİ konutları semt pazarı yanındaki inşaattan 3 kişinin malzeme çaldığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kendilerini fark edince bir kişinin 06 BJ 772 plakalı kamyonetle, 2 kişinin ise yaya kaçtığını fark ederek peşlerine düştü. Yaylabağ Caddesi bağlantı yolunda yolu kesilen kamyonet, polis otomobiline çarparak kaçmaya çalıştı. Polislerin tekerine ateş açması sonrası duran kamyonetten inen sürücü O.B bu kez Ankara-Konya karayoluna çıkarak yaya olarak kaçmaya devam etti. Çok sayıda hırsızlık olayından poliste kaydı olduğu bildirilen O.B kovalamaca sonucu emniyet ekiplerince etkisiz hale getirildi. Kamyonette inşaattan çalınan malzemeler ele geçirildi. Olay yerinden kaçan 2 kişinin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü, O.B'nin de "açıktan hırsızlık ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler