YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba-kız istasyonu birbirine kattı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir benzinlikte ilginç bir olay yaşandı. Ankara Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan bir...

Baba-kız istasyonu birbirine kattı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir benzinlikte ilginç bir olay yaşandı. Ankara Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan bir benzinliğin Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ilk bakışta her şey normal gözüküyor. Kasiyer alışveriş yapan müşterisinin para üstünü veriyor ve bekliyor.

Ancak bu normal görüntüler fazla sürmüyor. Biraz sonra içeriye E.B isimli bir adam giriyor ve veresiye benzin almak istiyor. Kasiyer bunun olamayacağını söylese de adam anlamamakta ısrar ediyor. Saniyeler geçiyor ve adam ısrarı geri çevrilince sinirlenip sağa sola vuruyor. Bu sırada alkollü şahsın kızı olduğu belirtilen S.B isimli bir bayan adamı yatıştırmaya çalışıyor.

Bayanın ısrarına rağmen adam görevlilerin üzerine yürüyor. Yaşanan arbede sırasında biraz önce adamı sakinleştirmeye çalışan bayan adamdan baskın çıkıyor ve o da görevlilere saldırıyor. Eline aldığı yangın söndürme tüpünü kasiyere fırlatmaya çalışan alkollü bayan, etraftakilere ağza alınmayacak küfürler ediyor. Tartışma sırasında kasiyer kafasından yaralanıyor ve hastanede kafasına dikiş atılıyor. Kavga, benzinliğe çağrılan polisin gelmesiyle bitiyor.

Baba-kız istasyonu birbirine kattı | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler