YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba-kız marketi dağıttı

Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde parasız benzin almak isteyen baba- kız, bu istekleri geri çevrilince ortalığı savaş alanına çevirdi.

Baba-kız marketi dağıttı

Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde parası olmadan benzin almak isteyen baba ile kız, bu istekleri geri çevrilince ortalığı savaş alanına çevirdiler.Benzinlikteki marketin altını üstüne getiren baba ile kızın bu olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.

Elmadağ İlçesi'nde E.B. isimli şahıs bir benzin istasyonuna girerek veresiye benzin almak istedi. Ancak markette bulunan kasiyer veresiye benzin veremeyeceklerini söyleyince E.B. çılgına dönerek kasiyere hakaretler yağdırıp marketin altını üstüne getirmeye başladı. Bu sırada içeriye giren E.B.'nin kızı S.B., önce babasını sakinleştirmeye başladı ancak babasını bir türlü sakinleştiremedi.

Benzinlik çalışanlarının karşılık vermesi üzerine olay daha da büyüdü. Bu arada babasını sakinleştirmeye çalışan S.B.'de sağa sola küfür etmeye başladı. S.B. daha sonra elline aldığı yangın söndürme tüpünü sağa sola savurmaya başladı.

Alkolu olduğu öğrenilen baba-kız ile benzinlik çalışanları arasında çıkan olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayda, veresiye benzin vermeyen kasiyer başından yaralanıyor. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri olayı önlerken, baba ile kızın da ifadesi alınmak üzere karakola götürdü. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler