YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkentte Doğalgaz Patlaması; 3 Yaralı

Muhammet BAYRAM / ANKARA, (DHA) - ANKARA'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı.

Muhammet BAYRAM / ANKARA, (DHA) - ANKARA'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya İlçesi'nde bulunan Koza Sokak'ta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üretimi yapılırken, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dairede bulunan 3 kişi, yanarak, can havliyle kendini dışarı attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin olayla ilgili çalışmalarının ardından polis, patlamaya ilişkin soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler