YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp Genel Başkanı Destici: Annelerin Yeri, Huzurevi Değildir

- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Anneye ve kadına kalkan her eli nefretle kınıyoruz. Eli öpülesi anneler

Bbp Genel Başkanı Destici: Annelerin Yeri, Huzurevi Değildir

- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Anneye ve kadına kalkan her eli nefretle kınıyoruz. Eli öpülesi anneler baş tacımızdır. Yeter ki onların kıymetini sağlığında iyi bilelim. Annelerin yeri huzurevi değildir" dedi.
BBP lideri Destici, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, çocuklarının işsizliğiyle asgari ücretli kocasının çaresizliğine yanan, yüreği yanık annelerin acılarını göz ardı etmeden tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladığını belirtti.

Dünyaya getirmek için evladını 9 ay 10 gün karnında taşıyan annenin, sebebi ne olursa olsun çocuğu tarafından bakılmamasının ve huzurevine bırakılmasının üzüntü verici olduğunu belirten BBP Genel Başkanı Destici, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, baş tacımız annelerimize selam olsun. Allah'tan dileğimiz, kimseye ana acısı, hiçbir anaya da evlat acısı göstermesin. Öncelikle terör ve bölücülüğü önlemek, milletin ve devletin bağımsızlığını korumak uğruna nice emek vererek büyüttükleri evlatlarını şehit veren anaların ellerinden öpüyorum. Onlar milletimizin baş tacı. Annelerin yeri huzurevi değildir, oğlu kızı, gelini ve torunlarıyla huzur tüten aile yuvasıdır. Yüce dinimiz anne ve babaya öf bile demeyi yasaklıyor. Annesine el kaldıran evlatları kınıyoruz. Annelerin elleri öpülmek için vardır. Anneye ve kadına kalkan her eli nefretle kınıyoruz. Eli öpülesi anneleri baş tacımızdır. Yeter ki onların kıymetini sağlığında iyi bilelim. Atalarımız boşuna 'Ana gibi yar olmaz, Bağdat diyar bulunmaz', 'Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar' dememiş"

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler