YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp Lideri Destici: Dualarımız Zulüm, Kahır, Çile Ve Sıkıntı Çekenlere

- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dileğimiz ve duamız odur ki; bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar

Bbp Lideri Destici: Dualarımız Zulüm, Kahır, Çile Ve Sıkıntı Çekenlere

- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dileğimiz ve duamız odur ki; bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın, oluk oluk kanı akıtılan Türk-İslâm dünyasındaki soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın, zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına ve ümitlerinin artmasına vesile olsun" dedi.
BBP lideri Destici, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin, birlik ve kardeş olmanın güzel örneklerini tüm olumsuzluklara rağmen vermeye devam ettiğini belirten Destici, şunları kaydetti:

"Maalesef; Doğu Türkistan'dan Irak ve Suriye'de ki Türkmen diyarlarına kadar, Araka'ndan Filistin'e kadar, dünya coğrafyasının her yerinde din kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve insanlık adına zulme uğrayan insanların döktükleri kan ve gözyaşlarından haberdar olarak bir Ramazan ayına daha giriyoruz. Bu nedenle gönüllerimiz kırık bir halde ve tarif edilemez bir burukluk içindeyiz. Ama biliyoruz ki, Ramazan ayı ayrıca ilahi yardımın yağdığı, fetih ve zaferlerin lütuf edildiği bir aydır. İnşallah tüm mazlumlar ve mağdurlar, destanların yazıldığı, izzet ve şeref tablolarının çizildiği bu diriliş ve direniş ayından payını alır. Tüm barış, özgürlük, esenlik dileklerimiz ve dualarımız bu kutlu ayda zulüm, kahır, çile ve sıkıntı çeken kardeşlerimiz içindir"
Türkiye'nin gerek ekonomik gerekse güvenlik anlamında ciddi sorunlarla boğuştuğuna işaret ederen BBP lideri Destici, şöyle devam etti:
"Lakin büyük Türk Milleti; birlik olmanın, kardeş olmanın güzel örneklerini tüm olumsuzluklara rağmen vermeye devam etmektedir. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak ülkemize ve insanlarımıza iyi bir gelecek bırakmak istiyoruz. İnanıyoruz ki; idealimizdeki gelecek, korku ve endişelerimizden uzak bir gelecek olacaktır. Böylesi hasretini çektiğimiz bir gelecek tasarlayacaksak, bu ancak bizzat hayat sebebimiz olan değerlerimize öncelik tanımakla ve o değerlere olan boyun borcumuzu yerine getirmekle mümkün olacaktır. Yine dileğimiz ve duamız odur ki tüm inananları müşterek bir düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazan ayı; sosyal, kültürel milli ve manevi yapımıza katkı sağlamak açısından bizlere büyük bir fırsatlar sunmaktadır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni barındıran bu mübarek ay barış ve hoşgörü ikliminin devamına vesile olsun. Bu rahmet ayının tüm nimetleri sadece Ramazan günleriyle sınırlı kalmasın. Yaşamımızın her döneminde ve tüm münasebetlerimizde yaşatılsın. Bu duygu ve düşüncelerle partim ve şahsım adına; Ramazan ayının aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. Kutlu Ramazan ayının ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek, tüm hanelere, tüm gönüllere, arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler