YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp'li Destici: Yeni İstiklal Mücadelesi Vermenin Eşiğindeyiz

ANKARA, BBP’nin Genel Başkanı devletinin ve milletinin zarar göreceği bir bilgiyi asla paylaşmaz, Sayın Cumhurbaşkanı'nın dediği gibi yeni İstiklal Mücadelesi

Bbp'li Destici: Yeni İstiklal Mücadelesi Vermenin Eşiğindeyiz

ANKARA, BBP’nin Genel Başkanı devletinin ve milletinin zarar göreceği bir bilgiyi asla paylaşmaz, Sayın Cumhurbaşkanı'nın dediği gibi yeni İstiklal Mücadelesi vermenin eşiğindeyiz" dedi.
Merkez Karar Yürütme Kurulu BU MİLLETİN KAHRAMANI BİTMEZ
Konuşmasının devamında, "Bu milletin kahramanı bitmez" diyen Destici, "Bu millet beşikten mezara kadar tüm insanlarıyla, genciyle, yaşlısıyla her dönemde kahramanlık timsali vermiş ve ihtiyaç olduğu her dönemde kahramanlar çıkartmış kahraman millettir. Milletimizin şanlı tarihi kahramanlık mücadeleleriyle doludur. Vatanı, milleti ve devleti için canını çekinmeden veren kahramanlarla doludur. Bu kahramanlardan en sonuncusu da İzmir’deki hain ve kahpe saldırının önüne büyük bir abide gibi duran kahraman şehidimiz Fethi Sekin olmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum dedi. Türkiye için şuanda en büyük tehlike hain ve katil PKK terör örgütü ve onların uzantıları olduğunu çok açık ve net bir şekilde görmekteyiz" dedi.
Destici, hafta içinde yaptığı basın toplantısında, PKK terör örgütünün özellikle şuanda Suriye’nin ve Irak’ın Kuzeyinde büyük bir hazırlık yaptığını 50 bine varan askeri silahlı terörist grubunun güç oluşturduğunu, bunların şuanda eğitim aldıklarını ve o bölgede işleri bittikten sonra hedeflerinin açık ve net bir şekilde Türkiye olduğunu ifade ettiğini de hatırlattı. Destici, "Bu bilgileri sadece kamuoyu ile paylaşmadım. Bu bilgileri devletimizin yetkilileriyle paylaşarak gerekli önlemlerin ve tedbirlerin alınmasını da istedik" dedi.
Destici, Başbakan'ın dün Irak başbakanı ile birlikte ortak yapılan basın açıklamasında Türk askerinin Başika'dan çekileceği gibi bir mesaj verildiğini hatırlatırken, "Eğer bu doğruysa bu kabul edilemez diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler