YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Ankara'da

Ercan ATA/ANKARA, Stat inşaatı nedeniyle Mersin İdmanyurdu ile Ankara'da karşılaşacak Beşiktaş'ı Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı

Ercan ATA/ANKARA, Stat inşaatı nedeniyle Mersin İdmanyurdu ile Ankara'da karşılaşacak Beşiktaş'ı Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kaya Yılmaz ve Mete Vardar da takımla birlikte Ankara'ya geldi.
Sakatlıkları süren Atiba Hutchinson, Tomas Sivok, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'un yanı sıra Uğur Boral da kafilede yer almadı. Siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer karşısında çıkan Tolgay Arslan, Alexander Milosevic ve Daniel Opare ise teknik direktör Bilic tarafından maç kadrosuna alındı.
Beşiktaş'ın 20 kişilik Ankara kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei Koyunlu, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Demba Ba.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler