YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beypazarı, Nallıhan Ve Güdül Ilçelerinde Elektrik Kesintisi

Beypazarı, Nallıhan ve Güdül ilçelerinde bakım ve onarım çalışması nedeniyle 26 Aralık Perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Beypazarı, Nallıhan ve Güdül ilçelerinde bakım ve onarım çalışması nedeniyle 26 Aralık Perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak. Enerjisa Başkent Kuzey Bölge Elektrik Dağıtım A.Ş Beypazarı Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, trafo merkezlerinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle Beypazarı ilçesi Uruş beldesi, Üreğil, Dereli, Doğançalı, Kabaca, Kızılcasöğüt, Acısı, Macun, Kuyumcutekke, Yoğunpelit; Sekli, Dudaş, Hırkayepe, Yıldız, Nuhhoca, Hamzalar, Dağşeyhler, Yukarıgüney ve Aşağıgüney köylerine 10.00-15.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek. Nallıhan ilçesi Çayırhan beldesinin tamamı ile Alkim Alkali AŞ’ye ve Davutoğlan, Uluköy, Karaköy, Sekli, Hırkatepe, Dudaş, Gökçeöz köyleri ile Güdül ilçesinde, Özköye, Kırkavak, Tahtacıörencik köylerinde aynı saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler