YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beypazarı'nda Türk Bayrağı Eşliğinde Teröre Lanet Yürüyüşü

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI İlçedeki gençler, Facebook'ta 'Beypazarı şehidine sahip çıkıyor. Yürüyüş ve mitingde buluşalım' duyurusu ile birlikte Gazi Gündüzalp İş Merkezi terminal

Beypazarı'nda Türk Bayrağı Eşliğinde Teröre Lanet Yürüyüşü

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI İlçedeki gençler, Facebook'ta 'Beypazarı şehidine sahip çıkıyor. Yürüyüş ve mitingde buluşalım' duyurusu ile birlikte Gazi Gündüzalp İş Merkezi terminal önünde toplandı. Yürüyüşe Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, CHP, MHP, AK Parti, Saadet Parti' ve BBP'li gençlerle bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katkılıp, ellerinde Türk bayrakları eşlinde terörü lanetleyen slogan ve tekbirler eşliğinde Hanlar Önü Meydanı'na yürüdü.
Yürüyüşe, Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde polis aracına düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan ve Güdül Akbaş Köyü'nde toprağa verilen Özel Harekat Polisi Şahin Polat Aydın'ın annesi Hülya, ağabeyi Ömer ve kız kardeşi Tuğçe Aydın ve yakınları da katıldı. Terminalden başlatılan yürüyüş Bankalar Caddesi'nde devam etti ve Hanlarönü Mevkii'nde toplanılarak sloganlar atıldı. Caddelerin bayrakla donatıldığı Beypazarı'ndaki yürüyüşe katılanlar Türk bayrakları ile terörü lanetlediler. Yürüyüşte dev Türk Bayrakları da yer aldı.
Yürüyüşte 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ,' Aponun itleri, yıldıramaz bizleri', 'Polise uzanan eller kırılsın', 'Şehidim hakkını helal et bize' , 'Allah'ü Ekber' , 'Ya Allah Bismillah Allah'ü Ekber', 'Vatan sana canım feda', 'Akan kan, bayrak bizim' sloganları atıldı. Meydanda toplananlar, şehitler anısına saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma çocuk kitapları yazarı, şair, emekli öğretmen Ahmet Yıldırım tarafından yapıldı. Yıldırım, "Biirlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'ni kimse yıkamayacaktır ve yıkmaya da cesaret edemeyecektir" dedi.
"OĞLUM 'ÖNCE VATAN' DİYEREK ŞEHİT OLDU"
Şehit polis Şahin Polat Aydın'ın annesi Hülya Aydın da yürüyüşte, "Benim oğlum da 'Önce vatan' diyerek şehit oldu. 'Önce vatan sonra vatan' diyerek feryat etti" dedi. Yakınları, şehit polis annesi Hülya Aydın'ı teskin etmeye çalıştı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da, "Millet olarak Çanakkale'de 250 bin şehit vermiş bir ırkın, 250 bin şehidin torunlarıyız. Allah'ın izniyle hepimiz de bu yolda şehit olur, bu memleketi, bu milleti en güzel hale getiririz düşüncesindeyim. Vatanın, bayrağın asla siyasetini olmadığı, olmayacağı bilincinde ve şuurundayım" diye konuştu.
Konuşmaların ardından ilçede imamlık yapan Muzaffer Hoca tarafından yapılan dua ardından miting sona erdi. Toplananlar yine Bankalar Caddesi'nden yürüyerek Terminal alanında dağıldı. Şehit Polisin annesi terminal alanından konvoyla Güdül İlçesi'ne uğurlandı.

Beypazarı'nda Türk Bayrağı Eşliğinde Teröre Lanet YürüyüşüBeypazarı'nda Türk Bayrağı Eşliğinde Teröre Lanet YürüyüşüBeypazarı'nda Türk Bayrağı Eşliğinde Teröre Lanet Yürüyüşü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler