YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilirkişi, İlci Holding'in 2 Şirketinin İflas Erteleme Talebini Uygun Buldu

Ümit KOZAN/ ANKARA, 3 bin çalışanı bulunan İlci Holding'e bağlı İlci İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve toplu konut projeleri

Ümit KOZAN/ ANKARA, 3 bin çalışanı bulunan İlci Holding'e bağlı İlci İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve toplu konut projeleri üstlenen İlsan İnşaat Tarım Turizm Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. için iflas erteleme başvurusu, 21 Ağustos tarihinde Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yapıldı. Mahkeme başvurunun yapıldığı gün her iki şirket için de tedbir kararı verdi, her iki şirketin varlıkları da koruma altına alınmış oldu.
BİLİRKİŞİ HEYETİ: BORCA BATAKLIKTAN KURTULABİLİR KANAATİ SUNDU
Başvurunun yapıldığı tarihten itibaren bilirkişi heyeti tarafından incelenen dosya ile ilgili raporun hazırlanması tamamlandı. Bilirkişi raporunda, şirketlerin sunmuş olduğu iyileştirme projesi de incelenerek buna göre 'borca batıklıktan kurtulabileceği' yönünde kanaat bildiren rapor düzenlendiği öğrenildi. Rapor, mahkemeye heyetine bugün sunuldu.
DÜNYANIN EN UZUN 5. TÜNELİNİ YAPAN ŞİRKET
İlci Holding dünyanın en uzun 5. tüneli olan Suruç Tüneli'ni de yapıyor. Büyük Suruç Ovası'nda 950 bin 970 dekar araziye su sağlayacak proje tamamlandığında 190 bin kişiye istihdam ve ekonomiye yaklaşık 300 milyon lira katkı sağlayacak.
İlci Holding aynı zamanda Irak'ta Süleyman Şah Türbesi'nin de onarımını yapıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler