YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cami Imamı Ile Oğluna 'darp' Şikayeti

Hüseyin ÖZBALI / ANKARA, Kendisinin 78 yaşında olduğunu ve kusurlarının da olabileceğini belirten Satılmış Sezer, "Benim yaşımdaki insana el

Cami Imamı Ile Oğluna 'darp' Şikayeti

Hüseyin ÖZBALI / ANKARA, Kendisinin 78 yaşında olduğunu ve kusurlarının da olabileceğini belirten Satılmış Sezer, "Benim yaşımdaki insana el kalkar mı? Ben hasta ve kalp pili ile yaşayan bir insanım. Ölseydim, beni darp edenlerin vijdanları rahat olacak mıydı?. Bu yaşta bir insanı darp etmek insanlığa yakışır mı? Bu nedenle bu vukuatı adli makamlara taşıdım ve beni darp eden insanların cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Eşini 5 yıl önce kaybettiğini belirten 5 çocuk babası Satılmış Sezer, şunları söyledi:
"Bu yaşımda ilk defa darp edildim" diye yakınıyor. İlçenin Şirintepe Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin Cami'nin temelinden itibaren yardımcı olduğunu, derneğin de yönetim kurulunda yıllarca çalıştığını ifade eden Sezer, "Bu camide yaklaşık 15 yıldır imamlık yapan Habib Kızıl ile aramızda ufak-tefek sürtüşmelerimiz olmuştu. Bu uyuşmazlıklarımızı ilçe müftülüğüne yazılı dilekçelerimle şikayetlerim oldu. Bu nedenlerden dolayı bana kızgınlığını 18 yaşındaki oğlu ile beni hastanelik edercesine dövmelerine anlam veremedim. Ben oldukça yaşlı ve hastalıklarla boğuşan bir insanım. Son iki yıldır da kalp pili ile yaşıyorum. Bir cami imamı hoşgörü sahibi olmalı diye düşünüyorum."
Habib Kızıl adlı imam ile 18 yaşındaki oğlunun Şahintepe Mahallesi'nde yaşayan bir komşusunun evine ziyarete gittiğini belirten Satılmış Sezer, "imamın da aynı binada dairesi bulunuyor. Cami lojmanı dışında bazen bu evlerinde yaşamaktalar. Binaya girdiğimze imam ile oğlu bina merdivenlerinden aşağı iniyorlardı. Beni gördüklerinde 'Ne işin var burada?, defol git' diye sataştılar. Ben de 'Senin evine gelmedim, komşuya ziyarete geldim' dedim. Bunun üzerine İmam Habib ile oğlu beni yumruk ve tekmelerle dakikalarca darp ettiler. Ben iki yıl önce takılan kalp pilimi elimle korumaya çalıştım. Kafam, kollarım ve bacaklarımdan darp edildim. Bina sakinleri gürültü sesine gelerek beni ellerinden kurtardılar. Bina sakinlerinden biri polis karakoluna aracı ile götürdü. Polis şikayet dilekçemi aldıktan sonra beni ambulans ile Ankara Hastanesi Acil Servisi'ne sevk ettiler. Olay adli vaka olarak kayıtlara geçti. Beni bu yaşımda darp edenleri affetmeyeceğim. Davamın arkasında duracağım ve cezalandırılmalarını isteyeceğim" dedi.
İmam Habib Kızıl ise, oğlu ile Satılmış Sezer'i darp ettiğine ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Satılmış Sezer isimli şahıs beni her yerde kötülüyordu. Evimizin önünde de bize hakaret ederek kişilik haklarımıza saldırdı. Biz kendimizi savunmak zorunda kaldık. Olay adli vaka olarak devam ediyor" dedi.

Cami Imamı Ile Oğluna 'darp' Şikayeti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler