YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp'li Koç: Bu Sefer Size Dolap Çevirtmeyeceğiz (2)

KIZILCAHAMAM'DA KONUŞTU CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingte halka hitap

Chp'li Koç: Bu Sefer Size Dolap Çevirtmeyeceğiz (2)

KIZILCAHAMAM'DA KONUŞTU
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingte halka hitap etti. Koç, "13 yıldır iktidarda olanların Türkiye'yi içine sürüklediği durumu sizler de biliyorsunuz. Yalanla imanın bir arada olmadığını hepimiz biliyoruz. Haramla imanın bir arada olmadığını hepimiz biliyoruz" dedi.
Haluk Koç, 13 yılın sonunda 17 milyon yoksul, 6 milyondan biraz fazla işsiz insanların sokakta dolaştığını, 800 binden fazla gencin taşeron işçi köleliğine mahkûm edildiğini, 5 milyondan fazla insanın da kredi kartı borcu altında, bankaların acımasız, insafsız, vahşi, sömürücü faizinin altında ezildiğini söyledi. Koç, "Birilerine göre güllük gülistanlık, hayat sadece saraylarından ibaret. Ne demişti gelirken bunlar; 'Bir lokma bir hırka bize yeter. Biz Allah rızası için geliyoruz' dediler. Şimdi bakıyoruz bal tutan parmak yalıyor" dedi.
YOL ARKADAŞLARI HDP'Yİ DÜŞMAN ETTİLER
Hükümeti eleştirmeye devam eden Haluk Koç, şyöle devam etti:
"İmralı'ya motor tutup gidip gelenler, bu milletin birliğini, bütünlüğünü tehlikeye atanlar, utanmadan masalarda tartışıp pazarlık yapanlar, sanki dün Apo'nun huzuruna bunlar gitmemiş gibi, bugün yol arkadaşları HDP'yi düşman ilan ettiler. Siz masanın karşısına, devletin karşısına Apo'yu oturtmuştunuz. Dolmabahçe'de protokolü imzalayan kimdi? Obama'mı geldi imzalamaya? Sen imzaladın, çıkışta kameralara poz verdiniz. Bu devletin birliğini, bütünlüğünü savunmayan, bu ülkedeki ay yıldızlı bayrağın altında yaşamaktan çekinen hiçkimse bizimle siyaseten muhatap olamaz. Kızılcahamam'dan bir kez daha uyarıyorum. Eğer 'Hakimler elimizde, emniyete biz tahakküm yapıyoruz, baskı yapıyoruz', eğer bir hileyi tekrar ve inatla sürdürmeye çalışırsanız, bakın bu milleti sokağa dökersiniz. Bakın sizi uyarıyorum. 'Milleti sokağa çağırıyor' diye bana suçlama yapmayın. Eğer hile yapar, bu sahtekarlığınız belgelenir ve gereği yapılmaz ise bu milleti sokağa dökersiniz. Siz sabıkalısınız. Hile konusunda sizin elinize su dökecek insan yok burada."
Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM

Chp'li Koç: Bu Sefer Size Dolap Çevirtmeyeceğiz (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler