YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp'nin 'adalet Yürüyüşü'nde 5'inci Gün (8)

  ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE CHP'Lİ VEKİLLERDEN  İLGİNÇ EYLEM Enver ALAS/ANKARA,(DHA) - 'ADALET Yürüyüşü'nde 5'inci günün sonunda CHP'li milletvekilleri, "2 dakikalık adaleti durarak düşünme"

Chp'nin 'adalet Yürüyüşü'nde 5'inci Gün (8)

ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE CHP'Lİ VEKİLLERDEN İLGİNÇ EYLEM

Enver ALAS/ANKARA,(DHA) - 'ADALET Yürüyüşü'nde 5'inci günün sonunda CHP'li milletvekilleri, "2 dakikalık adaleti durarak düşünme" adını verdikleri bir eylem gerçekleştirdi. Yürüyüş boyunca, Türkiye genelinde her akşam yapılacağı açıklanan eylemin ilkinde milletvekilleri düşünürken ilginç görüntüler oluşturdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 5'inci günü saat 17.00 sıralarında Kızılcahamam'a bağlı Bulak Köyü'nde sona erdi. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne eşlik eden CHP parti yöneticileri, milletvekilleri ile partililer ve gönüllüler, geceyi köyün girişinde kurulan kampta geçirecek. 5'inci günün sonunda ise ilginç bir eylem gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Tekin Bingöl tarafından "2 dakikalık adaleti düşünme" adı verilen bir eylem başlatıldı. Eyleme milletvekillerinin yanı sıra kampta bulunan partililer de katıldı.

"2 DAKİKA BOYUNCA DURARAK ADALETİ DÜŞÜNECEĞİZ"
Eylem öncesi konuşan Tekin Bingöl, eyleme ilişkin, "Vatandaşlarımızı, Türkiye'de yaşanan olumsuzlukları, adaletsizlikleri düşünmek adına 2 dakikalık bir eylem başlattık. Bu eylem bütün yürüyüşümüz boyunca devam edecek. 2 dakika boyunca durarak adaleti düşüneceğiz" dedi.

EYLEME KATILAN MİLLETVEKİLLERİNİN AÇIKLAMALARI
Eyleme katılanlardan CHP Grupbaşkanvekili Özgür Özel, "2 dakika boyunca son 15 yılda yaşanan adaletsizlikleri düşündüm" derken, Veli Ağbaba ise "Ben 2 dakika boyunce zenginlerle fakirler arasındaki farkı düşündüm" ifadelerini kullandı.

Chp'nin 'adalet Yürüyüşü'nde 5'inci Gün (8)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler