YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Mart'ta Ukrayna'ya Gidiyor

Ümit KOZAN / ANKARA, Her iki ülkeden ilgili bakanların da katılımıyla düzenlenecek 4. YDSK toplantısının, güncel, ikili ve bölgesel konuların

Ümit KOZAN / ANKARA, Her iki ülkeden ilgili bakanların da katılımıyla düzenlenecek 4. YDSK toplantısının, güncel, ikili ve bölgesel konuların kapsamlı olarak ele alınmasının yanı sıra Ukrayna ile stratejik ortaklık boyutu taşıyan ilişkilerimize yeni bir ivme kazandırılmasına imkân sağlayacağı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret kapsamında, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ve Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk ile de birer görüşme gerçekleştireceği açıklandı.
Karşılıklı yatırımlarla iki ülke arasındaki ticaret hacminin büyümesine ve ikili ilişkilerin gelişmesine önemli katkı sağlayan Türk ve Ukraynalı iş adamlarıyla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırım Tatarlarının Kiev'de bulunan temsilcilerini de kabul etmesinin öngörüldüğü belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler