YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

(ANKARA) - AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Teşkilatı Başkanı ve İlçe Belediye Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan için 1071'er lira bağışta bulundu.

- AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Teşkilatı Başkanı ve İlçe Belediye Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan için 1071'er lira bağışta bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Memiş Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Ferda Polat’ın katıldığı bağış programı Ziraat Bankası Şereflikoçhisar Şubesi’nde gerçekleştirildi. İlçede 458 kişinin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için bağışta bulunduğu açıklandı. AK Parti İlçe Başkanı Memiş Çelik, yaptığı açıklamasında "Bizler teşkilat olarak Cumhurbaşkanı adayımıza vefa örneği göstererek ilçemizde bağış kampanyası düzenledik, buradaki bağışın amacı Cumhurbaşkanı adayımıza sonuna kadar desteğimizi göstermek ve yanında olduğumuzu vurgulamaktır’’ dedi. Belediye Başkanı Ferda Polat ve AK Parti İlçe Başkanı Memiş Çelik 1071'er lira bağışta bulundu. Polat ve Çelik, "Malazgirt Savaşı, Selçuklu hükümdarı Alparslan komutanlığında zaferle sonuçlanan Anadolu’nun Türklere açıldığı tarihtir, 10 Ağustos ülkemiz için yeni bir zafer olacaktır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler