YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Liselilerden ‘17 Aralık’ Protestosu

Muhammet BAYRAM / ANKARA, Toplu taşıma aracı ile Cumhurbaşkanlığı önüne gelen Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci yanlarında getirdikleri

Muhammet BAYRAM / ANKARA, Toplu taşıma aracı ile Cumhurbaşkanlığı önüne gelen Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci yanlarında getirdikleri ayakkabı kutusu, madenci bareti ve fidan ağacı ile gösteri yapmak istedi.
Yapılacak protestodan güvenlik güçlerinin haberinin olmaması nedeniyle protestocu grup ilk kez Cumhurbaşkanlığı Sarayı önüne bu kadar yaklaşarak 1 numaralı nizamiyenin önüne kadar gidebildi. Burada Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü görevlilerinin ikazlarına aldırış etmeyen grubu Cumhurbaşkanlığı Korumaları ve devriye bekleyen asayiş ekibi gözaltına aldı.
Bir eylemcinin polislerin elinden kurtularak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kapısına tırmanması panik yaratırken liseli gençler yere yatırılarak yaka paça gözaltına alındı. Protesto sonrası 7 kişi gözaltına alınarak bölge karakoluna götürüldü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler