YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha Ankara - Göreve 3 Ay Önce Başlayan Polis Memuru Zengin'in Şehit Ateşi Ankara'ya Düştü

 İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Mehmet Zengin'in Ankara'daki babaevine acı haber ulaştı. Beşiktaş'ta dün akşam meydana

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Mehmet Zengin'in Ankara'daki babaevine acı haber ulaştı.
Beşiktaş'ta dün akşam meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru 21 yaşındaki Zengin'in, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'nde bulunan Oğuzlar Mahallesi'ndeki babaevine kara haber ulaştı. Şehit haberi, Kadir ve Birsen Zengin çiftine sağlık ekipleri eşliğinde, polis yetkilileri tarafından verildi. Polis memuru Zengin'in şehit haberi üzerine, sevenleri ve yakınları şehidin babaevine akın etti. Şehidin ailesinin oturduğu apartmana ve çevredeki binalara Türk bayrakları asılırken, site bahçesine Etimesgut Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.
Bombalı saldırıda şehit olan Mehmet Zengin'in cenazesinin, akşam saatlerinde Ankara'ya getirileceği ve yarın Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Şehit polis memuru Mehmet Zengin'in 3 ay önce göreve başladığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
----------------------------
-Şehidin evinden görüntü
-Türk bayraklarından görüntü
-Şehidin yakınlarından görüntü

Haber-Kamera: Tahsin GÜNER / ANKARA, (DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler