YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elmadağ'da patlama paniği

Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makina ve Kimya Endüstri Kurumuna (MKEK) ait Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasının atık sahasındaki kontrollü patlatma paniğe yol açtı.

Barutsan Teknik Emniyet Müdürlüğünün atık sahasında yapılan kontrollü patlatmanın sesi ilçe merkezinde de duyuldu. Paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, patlamanın şiddeti nedeniyle ilçe merkezindeki bazı ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. Yetkililer, patlamanın atık imha sahasında kontrollü bir şekilde gerçekleştiğini bildirdi.

Söz konusu imha işleminin sık sık yapıldığını kaydeden yetkililer, paniğe neden olan patlamada imha edilen malzemenin fazla olması nedeniyle etkisinin yüksek olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler