YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçeli Voleybolcular Kupayı Taraftarlara Armağan Etti

Şeyma Ercan: "Bütün Fenerbahçelilere armağan olsun" Eda Erdem Dündar: "Camiamızın böyle şampiyonluklara ihtiyacı vardı, biz de bunu başardık" Polen Uslupehlivan: "VakıfBank güçlü

Şeyma Ercan: "Bütün Fenerbahçelilere armağan olsun"

Eda Erdem Dündar: "Camiamızın böyle şampiyonluklara ihtiyacı vardı, biz de bunu başardık"

Polen Uslupehlivan: "VakıfBank güçlü bir rakip ama burada çok farklı bir Fenerbahçe vardı"

Kadınlar Kupa Voley final maçında karşılaştıkları VakıfBank'ı 3-0 yenerek kupayı 3. kez müzesine götüren Fenerbahçeli oyuncular, maçın ardından duygularını dile getirdiler.

Oyuncuların açıklamaları şöyle;

Şeyma Ercan: "Gerçekten inanılmaz bir organizasyondu. VakıfBank da çok güçlü bir rakipti. İnanılmaz mutluyuz şampiyon olduğumuz için çünkü bu maçta yüreğimizi ortaya koyduk. Bütün Fenerbahçelilere armağan olsun."

Eda Erdem Dündar: "Çok mutluyuz, aslına bakılırsa çok yoğun çalışıyoruz, inişli çıkışlı bir maç olabilirdi diye ama ilk setten itibaren güzel oyun ortaya koyduk, iyi servis attık. Arkadaşlarımı kutluyorum, camiamızın böyle şampiyonluklara ihtiyacı vardı ve biz de bunu başardık."

Polen Uslupehlivan: "Çok zor başladı açıkçası, VakıfBank güçlü bir rakip ama burada çok farklı bir Fenerbahçe vardı çünkü finale zor yollardan geldik, Eczacıbaşı'nı yendik. Bu 3'üncü kupa oldu, bütün taraftarlarımıza armağan olsun."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Röportajlar

HABER - KAMERA: ERCAN ATA - ANKARA / DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler