YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaspçı Güvenlik Kamera Görüntülerinden Yakalandı

Hasan POLAT/ KAZAN Olay, Kazan İlçesi'nin Atatürk Mahallesi Onursal Şeref Bozkurt Caddesi'ndeki bir apartman girişinde meydana geldi. Özel bir firmada çalışan

Gaspçı Güvenlik Kamera Görüntülerinden Yakalandı

Hasan POLAT/ KAZAN Olay, Kazan İlçesi'nin Atatürk Mahallesi Onursal Şeref Bozkurt Caddesi'ndeki bir apartman girişinde meydana geldi. Özel bir firmada çalışan ve otomatik para çekme makinasından para çeken 25 yaşındaki R.B.'yi S.U. adlı gaspçı takip etti. Mamak İlçesi'nden geldiği belirlenen S.U., apartmanın girişinde içinde 320 lira olan R.B.'nin çantasını gasp ederek kaçtı.
Olayının Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine polis genç kızın geçtiği caddelerdeki güvenlik kamera görüntüleri inceledi. İnceleme sonunda polis gaspçının Kazan'a belediye otobüsü ile geldiğini tespit edip, kimliği belirledi. Gasptan iki gün sonra Mamak'taki adresine baskın yapan polis S.U. adlı gaspçıyı gözaltına aldı.
Gözaltına alınan S.U.'nun, pavyonda çalışan kız arkadaşına para yetiştirmek için gasp yaptığı ileri sürüldü. Daha önce suç kaydına rastlanmadığı tespit edilen ve Kazan Adliyesi'ne sevk edilen S.U. tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderildi.

Gaspçı Güvenlik Kamera Görüntülerinden Yakalandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler