YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç İHH Ve Genç İmam-Hatipliler Topluğu, Caddelere Fuhuş Kartı Atılmasını Protesto Etti

Genç İHH ve Genç İmam-Hatipliler Topluluğu, caddelere fuhuş kartı atılmasını protesto için Güvenpark'tan TBMM'ye yürüdü. 

Genç İHH ve Genç İmam-Hatipliler Topluluğu, caddelere fuhuş kartı atılmasını protesto için Güvenpark'tan TBMM'ye yürüdü. Ensar Fevzi Burkankulu, TBMM önünde grup adına yaptığı açıklamada, üzerinde müstehcen fotoğrafların bulunduğu fuhuş reklamı içerikli kartların yaygınlık kazandığını belirtti. Sokaklardaki bu durumun, "bakmak zorunda değilsiniz, başınızı çevirin" önermesiyle geçiştirilemeyeceğini ifade ederek, "Kamuya ait bir alanda halkın inançlarıyla, değerleriyle çelişen, toplumu dejenere etmeye yönelik hiçbir girişime katlanmak zorunda değiliz" dedi. Grup temsilcileri, daha sonra fuhuş kartlarının yasaklanması için toplanan imzaların bulunduğu dilekçe ile sokaklardan topladıkları kartların bulunduğu, üzerinde "Dikkat! Bu poşet ahlaki olarak zararlı materyal içermektedir" yazan poşeti, TBMM Dilekçe Komisyonuna teslim etmek için Meclis'e girdi. Dilekçede, "Anayasa'nın 12, 20 ve 41. maddelerine aykırı olan fuhuş içerikli bu reklamların yere atılan kartlarla yapılmasının önlenmesi için gereğinin yapılmasını, konu ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında şahsımın bilgilendirilmesini arz ederim" ifadeleri yer aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler