YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kadını yakarak öldürdü

ANKARA'dan Antalya'ya birlikte tatile geldiği sevgilisi 30 yaşındaki Çilem Hülya Berkil'i başından aşağı benzin dökerek yaktığı...

Genç kadını yakarak öldürdü

ANKARA'dan Antalya'ya birlikte tatile geldiği sevgilisi 30 yaşındaki Çilem Hülya Berkil'i başından aşağı benzin dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan 37 yaşındaki Abdurrahman G. hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek olan davanın iddianamesinde, 22 Ağustos'ta Döşemealtı İlçesi'nin 35'inci kilometresinde meydana gelen olayda, Ankaralı işadamı Abdurrahman G.'nin kadını kasten öldürdüğü iddiası yer aldı.

İddianamede, sanık Abdurrahman G. ile yanarak ölen Çilem Hülya Berkil'in bir süredir arkadaş oldukları, Ankara'dan Antalya'ya birlikte tatile geldiği belirtildi. Kemer'deki bir otelden çıktıkları andan itibaren tartıştıkları, tartışmanın kavgaya dönüştüğü ifadelerinin yer aldığı iddianamede, Abdurrahman G.'nin, Berkil'i saçından sürükleyerek araçtan indirdiği, bagajdan aldığı bir bidon benzini genç kadının başından aşağıya boşalttığı ve ateşe verdiği ileri sürüldü.

SANIK İDDİALARI YALANLADI
Savcı, söz konusu iddianameyi görgü tanıklarının ifadesine de dayandırdı. Abdurrahman G. ise ifadesinde kadını yaktığı iddiasını reddetti. Abdurrahman G., genç kadının kendisinin başından aşağı benzini döktüğünü, onu sakinleştirmeye çalıştığı sırada sigara yakmak isterken kazayla kadının alev aldığını, söndürmeye çalışırken de ellerinin yandığını iddia etti.

TUTANAK DEĞİŞTİRİLMİŞ

Bu arada, olayın hemen ardından sanık Abdurrahman G.'nin yakınlarının girişimiyle olayı soruşturan Döşemealtı Jandarma Karakolu'nda görevli astsubay başçavuş H.D.'nin, Abdurrahman G. lehine tutanağı değiştirdiği öne sürüldü. Tutuklanan başçavuş H.D.'nin ardından savcılık, delillerin karartılma ihtimaline karşılık dosya ile ilgili gizlilik kararı verdi. Mahkeme de gizliliğin devamını onayladı.

Teslime TOSUN/ ANTALYA,(DHA)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler