YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın öğretmen ve kızı kaza kurbanı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Anneler Günü dolayısıyla Pazar Otacı köyünde oturan anne ve babasını ziyaretten dönen Ömer Lütfi İmamoğlu'nun (38) kullandığı 06 YB 0730 plakalı otomobil, uçuruma yuvarlandı.

Kazada, sürücü Ömer Lütfi İmamoğlu yaralandı, yanında bulunan öğretmen eşi Fatma İmamoğlu (36) ile kızı Emine Seda İmamoğlu (10) hayatını kaybetti. Yaralı sürücü, Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık 50 metreden dereye yuvarlanan otomobil hurdaya döndü. Olay yerinde hayatını kaybeden anne ve kızının cesedi ise traktörle çıkartıldı.

Aynı bölgede meydana gelen ölümlü üçüncü kaza olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerin daha fazla can yanmadan önlem almasını istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler