YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazan'da Cinayet

Ankara'nın Kazan ilçesinde, uçucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişi, bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'nın Kazan ilçesinde, uçucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişi, bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Köprübaşı Pasajı'nın 2. katındaki boş dükkanda uçucu madde bağımlısı bir kişinin bıçaklandığı yönünde ihbar alan emniyet güçleri, harekete geçti.

Olay yerine gelen sağlık ekibi ve polis, yaptığı incelemede, adı Fevzi Çakmak (32) olan kişinin vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiğini belirledi. Fevzi Çakmak'ın cesedi, önce Hamdi Eriş Kazan Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, şüpheliler İ.K. ve S.D'yi gözaltına aldı. Pasajın önünde toplanan kalabalığa küfrederek, bağıran ve uzaklaşmalarını isteyen S.D'yi linç edilmekten polis kurtardı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Muhabir: Kazan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler