YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kent Meydanı Kapalı Otopark Hizmete Girdi

Sincan Belediyesi, ilçenin sorunlarına tek tek çözüm bulmaya devam ediyor. İlçenin merkezindeki otopark sorununa çözüm...

Kent Meydanı Kapalı Otopark Hizmete Girdi

Sincan Belediyesi, ilçenin sorunlarına tek tek çözüm bulmaya devam ediyor. İlçenin merkezindeki otopark sorununa çözüm bulmak için Çok Katlı Otoparkı hizmete sunan Belediye, bu kez de Kent Meydanı Kapalı Otoparkı vatandaşla buluşturdu. Pazar pazarının yerine yapılan Kent Meydanının altında bulunan otopark hem vatandaşı hem de araç sahiplerini oldukça memnun ediyor.

Sincan Belediyesi, ilçenin ihtiyaçları doğrultusundan geleceğe yatırım yapan projelere imza atmaya devam ediyor. İlçenin trafik sorununa çözüm bulmak için Lale Alt Geçidi ve Sazpınar Üst Geçidini hizmete sunan Sincan Belediyesi, otopark sorunu içinde çareler arıyor. Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti Meclis Grupları, ortak bir karar alarak otopark sorunu Büyükşehir Belediyesi’nin gündemine taşımıştı. Sincan Belediyesi bununla da yetinmeyerek ilçeye yeni bir otopark daha kazandırdı. İlçe sakinlerinden gelen yoğun talep doğrultusunda pazar pazarını kaldırarak yerine ilçeye yepyeni bir soluk getirecek olan Kent Meydanını inşa eden Belediye, Meydanın altına da 300 araç kapasiteli bir otopark yaptı. Hizmete sunulan otopark güvenlik kameraları ile de kontrol ediliyor. Haftanın 7 günü boyunca açık olan otopark sabah saat 7.00 ile akşam 24.00 arasında hizmet veriyor. İlçe halkının ve araç sahiplerin büyük beğenisi kazanan otopark, ilçe merkezindeki otopark sorununa büyük ölçüde çare olacağa benziyor.

İlçe halkının istek ve beklentileri doğrultusunda hizmetlere öncelik verdiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “ Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemize yeni bir otopark daha kazandırmak için harekete geçtik. Kent Meydanı olarak planladığımız alanın altına da otopark yapmak için çalışmalarımıza başladık. 300 kapasiteli ve güvenlikli bir otoparkı daha hizmete sunduk. Sincan’ımıza ve vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler