YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maglaj Heyeti Çubuk’tan Ayrıldı

Bosna Hersek'in Maglaj Belediye Başkanı Mehmed Mustabasic ve beraberindeki heyet, temaslarını tamamlayarak Bosna Hersek'e döndü.

Bosna Hersek'in Maglaj Belediye Başkanı Mehmed Mustabasic ve beraberindeki heyet, temaslarını tamamlayarak Bosna Hersek'e döndü. Bosna Hersek'in Maglaj şehrinden Ankara’nın Çubuk ilçesine gelen heyet, 3 gün süresince Ankara ve Çubuk’ta bir dizi gezi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a ve ekibine hayırlı olsun ziyareti yapan Maglaj Belediye Başkanı Mehmed Mustabasic, Merhamet Derneği Başkanı ve Eğitim Kültür Başkan Yardımcısı Atıf Spahıc ve beraberindeki heyet daha sonra ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve işadamlarıyla bir araya gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Temaslarda Maglaj Belediye Başkanı Mustabasic, Maglaj’da bulunan tarihi Kurşunlu Cami’nin restorasyon çalışması, Maglaj’da yapılan yeni köprü, Merhamet derneğinin faaliyetleri ve ihtiyaçları ile Recep Yazıcıoğlu Cami’nin etrafına yapılması planlanan Çubuk Dostluk ve Hatıra Parkı hakkında bilgi verdi. Son olarak Ankara’nın tarihi ve turistlik yerlerine giden heyet, Hamamönü, Ankara Kalesi, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Türbesi, Kocatepe Camisini gezdi. Heyete, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve işadamları da eşlik etti. Maglaj Belediye Başkanı Mustabasic ve heyetinin onuruna yemek veren Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve eşi Müberra Acehan daha sonra heyeti uğurladı. Çubuk ve Ankara’da çeşitli kamu ve kuruluşlarını da ziyaret eden Maglaj heyeti, Çubuk gezisini tamamlayarak Bosna Hersek'e döndü.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler