YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mamaklı Muhtarlardan Yeni Emniyet Müdürüne Ziyaret

Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Hulusi Güngören ve yönetim kurulu, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet...

Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Hulusi Güngören ve yönetim kurulu, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Emniyet Müdürü Erdinç Elpe’ye hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Hulusi Güngören Elpe’ye yeni görevinde başarı diledi. Emniyet güçlerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Güngören, Elpe’ye her zaman destek vereceklerini söyledi.

Mahallelerde huzurun sağlanmasında emniyetle muhtarların sıkı diyalog halinde bulunması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Güngören, Mamak’ın asayişi için Mamak İlçe Emniyet Müdürü Elpe’ye destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Güngören, “Mamaklı muhtarlar olarak hepimiz bir aileyiz. Mahallelerde gelişen olaylardan emniyet güçlerini haberdar ederek, mahallenin huzuru ve güvenlik güçlerinin işlerini kolaylaştırmak için son derece önemli bir rol üstlendiğimizi düşünüyoruz. Biz emniyetin yardımcısı ve koluyuz. İlçemizdeki yeni görevinizde ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Elpe de, Mamaklı muhtarlara herhangi bir sorunları olduğu veya bilgi paylaşmak istedikleri takdirde her zaman gelebileceklerini ya da telefonla kendisine yirmi dört saat ulaşabileceklerini söyledi. Elpe, “Vatandaşın bize iletmekte çekindiği konuları muhtarlarımız bizlere iletiyor. Bu açıdan muhtarlara önemli görev düşüyor. Muhtarlarımız mahallerinde bizim gözümüz kulağımız. Mahalleleri ve sorunları en iyi bilen sizlersiniz. Daha çok bir araya gelir ve bu sorunları çözmek için ortak akıl yürütürsek eminim ilçede ikamet eden vatandaşlarımız, daha mutlu ve huzurlu olurlar. Sizler ile daha sıkı şekilde çalışacağız. Mahallelerinizdeki sorunları sizlerle paylaşacağız. Mamak insanı çok samimi. Birbirimize destek olarak hep birlikte çalışacağız. Güvenli ve yaşanabilir şehir için her zaman desteklerini bizden esirgemeyen muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler