YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP seçim bürosuna molotoflu saldırı

MHP Çankaya ilçe başkanlığının seçimler için hazırladığı seçim bürosuna molotoflu saldırı yapıldı.

MHP seçim bürosuna molotoflu saldırı

MHP Çankaya ilçe başkanlığının seçimler için hazırladığı seçim bürosuna molotoflu saldırı yapıldı.

Sabaha karşı saat 03.00 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce MHP'nin Balgat 100. yıl 737 sokaktaki seçim bürosuna molotoflu saldırı yapıldı. Devriye atan polis ekipleri tarafından farkedilen yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürülürken binada maddi hasar oluştu.

Bahçeli'nin bugün yapılacak mitingin öncesinde bu saldırıya dikkat çeken MHP Çankaya ilçe Başkan Yardımcısı Halil Başer: ''Bina sakinlerinin polisi aramasıyla yangın büyümeden söndürüldü. Polislerden aldık haberi. Emniyet güçleri kamera kayıtlarından saldırganları tespit etmeye çalışıyor. Bugün Sayın Bahçeli'nin Sincan'da düzenleyeceği mitingine dair bir şey olabilir'' dedi.

MHP seçim bürosuna molotoflu saldırı | www.mynet.com/video

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler